Steun Café Averechts via SALTVEN.org

saltven.org/cafeaverechts

Gelukkig is Café Averechts sinds vorige week weer vaker open en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Zoals je wellicht zult begrijpen hebben wij de afgelopen maanden weinig inkomsten gehad waardoor we nog enigszins beperkt zijn in onze mogelijkheden. Begin dit jaar hebben we een inbraak gehad waarbij een groot deel van de opbrengst van het oud-en-nieuwfeest is gestolen, we zijn ruim twee maanden helemaal dicht geweest en sinds begin juni zijn we maar beperkt open (en nu dus gelukkig weer wat meer). Dit betekent dat we momenteel toch weinig financiële armslag hebben om bijvoorbeeld bandjes te betalen en goede doelen te steunen.
Wil jij Café Averechts een steuntje in de rug geven zodat we deze dingen weer meer kunnen doen? Dat kan nu via de website van Stichting Save Alternative Venues.

Stichting Save Alternative Venues, of SALTVEN in het kort, is een stichting die zich bezig houdt met het ondersteunen van alternatieve en creatieve instellingen in Nederland, die te lijden hebben onder dalende inkomsten, geen inkomsten kunnen genereren, geen (overheids)subsidies aan kunnen vragen of op welke manier dan ook in financieel zwaar weer verkeren.

Ga naarsaltven.org/cafeaverechts/ om een donatie te doen.

Alvast bedankt namens alle vrijwilligers van Café Averechts!

saltven

 

Muziekprogramma jan 2020 small2

Muziekprogramma nov 2019 small

Vereniging MOT

Cafe Averechts

KVK: 40479491

 

Postadres:

Lijsterstraat 53

3514 TB Utrecht

030 - 2710916

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bezoekadres:

Lijsterstraat 49, Utrecht

 

Doelstellingen van de vereniging

-De vereniging is opgericht met het doel om goede doelen in de meest algemene zin van het woord te steunen. Dat kan zijn met de inzet van arbeid, maar ook door financiële ondersteuning.

-De vereniging ontvangt haar inkomsten door het beschikbaar stellen van arbeidskracht aan andere stichtingen of verenigingen.

De leden van de vereniging leveren arbeid. De vrijwilligersvergoeding die zij eigenlijk zouden kunnen ontvangen, stellen zij zonder omwegen vrijwillig ter beschikking aan de vereniging. Zodat de vereniging met dat geld haar doelen kan bereiken.

 

 

De hoofdlijnen van het actuele beleidsplan:

-Het bevorderen en ondersteunen van initiatieven die tot doel hebben de bestaansvoorwaarden van groepen mensen of van individuen te verbeteren dan wel het verschaffen van middelen om hun kansen hiertoe te vergroten.

-Het ondersteunen van de vereniging sypmathieke initiatieven.

-Het geven van gelegenheid aan mensen om op plezierige, zinvolle en creatieve manier te werken binnen de vereniging.

 

 

Bestuurssamenstelling:

 

Bestuurssamenstelling:

Henriëtte Spaink, voorzitter, In functie: 1-12-2018

Vacature, secretaris, sinds: 1-5-2016

Erik Honkoop, penningmeester a.i., in functie: 1-12-2018

Herjo Scholten, algemeen lid, in functie: 1-12-201

 

 

Verslag van activiteiten:

-Door de vereniging aan giften weggegeven:

2015: €19492 2014: €7818 2013: €11586

-12 keer per jaar is er een medewerkersvergadering gehouden over de bedrijfsvoering van Café Averechts, goede goelen, en het welzijn van de leden

-2 keer per jaar is er een ALV gehouden

-Ongeveer 335 dagen per jaar verlenen de leden werkzaamheden voor de Stichting MOT ook wel bekend als Café Averechts

-Jaarlijks wordt er een medewerkersuitje georganiseerd

-Geld weggegeven aan goede doelen door Stichting MOT en Vereniging MOT per uur (op basis van 35 leden met een inzet van 10 uur per maand)

2015: €7,22 2014: €5,39 2013: €5,16

 

Beloningsbeleid:

In onze vereniging werken alleen vrijwilligers. Zij worden niet financieel beloond voor hun werkzaamheden die zij voor de vereniging verrichten.

Tijdens hun werkuren mogen zij enkele consumpties nuttigen, deze dienen zij wel te registreren. Maandelijks krijgen de leden € 15 euro aan tegoed voor drankjes voor buiten de tijd dat zij actief zijn voor Averechts. Jaarlijks is er een uitje.

 

Financiële verantwoording:

Zie bijgevoegde documenten.

 

 

 

 

Muziekprogramma juli 2019 small

Wat er te doen is:

13 dec 2020
06:00PM -
Eetcafé Averechts

Statistiekjes

  • Ingelogde gebruikers: 0
  • Offline Gebruikers: 85
  • Gasten: 88