2 juni gesloten. PDF Afdrukken
Vanwege het lustrumfeest voor onze medewerkers zijn wij op zaterdag 2 juni helaas gesloten.
Gewijzigd op ( maandag, 4 juni 2018 )
 
FEEST! - Caf? Averechts - 35 jaar! - HOERA!!! PDF Afdrukken
Belangrijke mededeling voor medewerkers en oud-medewerkers van Café Averechts:

Aanstaande zaterdag 2 juni is het FEEST!
Voor alle medewerkers en oud-medewerkers organiseren wij een groot lustrumfeest. Vanaf 18:00 uur zijn alle medewerkers en oud-medewerkers van harte welkom om samen ons 35 jarig bestaan groots te vieren. Op het programma staat o.a. een pubquiz over de geschiedenis van het café (wie wordt de AverechtsAllesBetWeter?) en een open podium waar medewerkers van nu en van weleer nog één keer hun talent kunnen laten horen. Ook gaan we met z'n allen eten; iedereen neemt iets mee (mocht je nog geen plannen hebben, maak dan graag iets vegetarisch zonder walnoten dan lusten de meesten het zonder bijverschijnselen).
Het belooft een fantastische avond te worden. Een groot aantal medewerkers en oud-medewerkers hebben al aangekondigd dat ze er zullen zijn en er komen zelfs medewerkers vervroegd terug van vakantie.

Enige tijd geleden hebben we al uitnodigingen verstuurd aan alle medewerkers en aan oud-medewerkers waarvan we de contactgegevens nog hadden. Helaas hebben we die niet meer van iedereen kunnen achterhalen. Dus: ken jij nog oud-medewerkers van Café Averechts? Nodig ze dan alsjeblieft uit, zodat zij ook aanwezig kunnen zijn op ons FEEST!

Hopelijk zien we op zaterdag 2 juni zoveel mogelijk medewerkers en oud-medewerkers.

De lustrumcommissie van Café Averechts

PS. Helaas zijn wij voor niet-(oud)medewerkes die avond gesloten.

35jaaraverechts.jpg
Gewijzigd op ( maandag, 4 juni 2018 )
 
. PDF Afdrukken
Gewijzigd op ( zondag, 24 juni 2018 )
 
Dankjewel lieve brouwers en lange neus naar de inbrekers PDF Afdrukken

Woensdag 6 december, 17.00 - 22.00 uur

 

  

 

Twee weken terug werden wij onaangenaam verrast door een gat in onze deur en het ontbreken van onze kluis. Oftewel: we zijn ouderwets beroofd. En dat doe je niet. Zeker niet bij een café waar tientallen vrijwilligers zich dag in dag uit inzetten voor het goede doel: geld weggeven aan mensen die het echt nodig hebben.

 

Gelukkig waren daar Utrechtse brouwers, minder Utrechtse brouwers en verre van Utrechtse brouwers die zich van hun medemenselijkste kant toonden. Fusten bier stroomden onze kant op, om de schade die ons is aangedaan te compenseren en natuurlijk om het leven te vieren. Dank daarvoor, VandeStreek, Oproer, Stapzwan, De Leckere, Hommeles, CEAUX, Rock City, Brothers in Law, Neobosski, Uiltje, Maximus , Julius, The Sisters Brewery, Kompaan, De Kromme Haring, Brouwerslokaal, BorrelNoot en Gulpener.

 

De warmte die wij hebben gekregen willen we graag teruggeven, en dat doen we woensdag 6 december vanaf 17 uur. Soep, happen en roodbruinschuimend bier (of welke kleur dan ook) zullen de jouwe zijn. Tegen betaling uiteraard, want er moet wel wat aan de strijkstok van het goede doel blijven hangen natuurlijk.

 

Aangezien we 'slechts' 8 taps hebben zullen we niet alle bieren op 1 avond kunnen schenken (behalve als jullie een beetje doordrinken), dus hieronder een aantal activiteiten in ons café waarbij je ook een lange neus kunt maken naar de sneuste dieven van de stad.

Gewijzigd op ( zondag, 10 december 2017 )
 
TAPPERS GEZOCHT! PDF Afdrukken
averechts_zoekt_tappers5_klein.jpg
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>


 
 
Zomaar een Averechts plaatje ...

Zoeken

Binnenkort

« < aug 2018 > »
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
-