Tweede gelukscafe - woensdag 28 september PDF Afdrukken
** In gesprek over geluk **

De tweede editie van het Gelukscafé Utrecht vindt plaats op woensdag 28 september, in Café Averechts. Ook deze keer weer een inspirerend programma over geluk, met ruimte voor een mooi geluksbevorderend initiatief én de kans om zelf te delen tijdens de afsluitende zeepkistborrel.

We gaan deze editie op praktische, wetenschappelijk onderbouwde wijze in op wat we zelf voor ons geluk kunnen betekenen. Hebben we invloed op hoe gelukkig we ons voelen? Zo ja, hoe dan? Hierover gaan we in gesprek, dus er is veel ruimte voor jullie eigen visie en gedachten!

Verder verwelkomen we Feelgoodbv - 'Eenmanszaak ter bevordering van de glimlach'. Wessel Wensink, de man achter Feelgoodbv, zal jullie vertellen, maar vooral ook laten ervaren hoe hij meer geluk in de wereld brengt. Op een interactieve manier geeft hij toelichting op de filosofie achter de activiteiten van Feelgoodbv.

De deuren openen om 19.00, het programma start om 19.25 en duurt tot ongeveer 21.00. Daarna gaat Café Averechts voor iederen open en is er dus nog meer dan genoeg tijd voor nog een borrel!
 
Eerste GeluksCafe op woensdag 31 augustus PDF Afdrukken

 

Op woensdag 31 Augustus gaat het eerste GeluksCafé van start in Café Averechts.

Tijdens deze avond zal het gaan over (het zal je niet verbazen) Geluk. Wat is jouw definitie van geluk? Emeritus professor Ruut Veenhoven die jarenlang onderzoek deed naar dit onderwerp zal zijn visie en bevindingen met ons delen.

 

Dat is dan de theoretische kant. Maar er zijn ook mensen op een praktische manier bezig met geluk. Zo heeft Wilco Kruijswijk het ministerie van Geluk, Welzijn en Plezier opgericht. Hij zal vertellen over het hoe en waarom van dit initiatief.http://mingwp.nl/

Wanneer je geluk deelt zal het goeien. Dit is zo met alles wat je deelt dus ook met geluk. Dus: heb je een eigen initiatief dat geluk primair of secundair tot doel heeft vraag dan hulp aan de aanwezigen bij deze bijeenkomst. Er wordt dan ruimte gemaakt om je verhaal te doen. Mail dan wel eerst even naar Liza en Januschka: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

 

Programma voor woensdag 31 augustus a.s.

19:00u Inloop

19:15u Introductie en voorstellen Januschka en Liza, Café Averechts.

19:30u Spreker: Ruut Veenhoven

20:20u Korte pauze

20:30u Initiatief: Ministerie van Welzijn, Geluk en Plezier

20:50u Vraag hulp bij een op te starten, of eigen Geluksinitiatief.

21:00u Naborrel

 

Check ons ook op www.faceboek.com/gelukscafeutrecht

Gewijzigd op ( zondag, 28 augustus 2016 )
 
prettige kerstdagen PDF Afdrukken

 

Met oudjaar ben je vanaf 21 uur bij ons welkom. Geniet van de heerlijke jazzy muziek van Indifference.

Het nieuwe jaar dansen we in onder begeleiding van dj's Remment en Olaf.

 

Entree uiteraard geheel gratis (zoals het hoort). 

Gewijzigd op ( donderdag, 24 december 2015 )
 
Eline PDF Afdrukken
eline1.jpgLieve Eline,

Wij zijn allemaal enorm geschrokken van het trieste bericht dat jij niet meer bij ons bent. We zijn zo verdrietig.

Je hebt je altijd vol enthousiasme en overgave ingezet voor ons mooie caf. Je was onze Feestkoningin. Je voelde je betrokken bij en verantwoordelijk voor alles wat er gebeurde in Averechts.

Je enthousiasme, je ondernemingslust, je verrassende invallen, je ideen, je grote blauwe ogen, je mooie gezichtje en het fronsje tussen je wenkbrauwen. Dat zullen we missen.

Je was ons zo dierbaar lieverd.

Rust zacht.
Gewijzigd op ( woensdag, 11 november 2015 )
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>


 
 
Zomaar een Averechts plaatje ...

Zoeken

Binnenkort

« < nov 2017 > »
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
-