35 Jaar Café Averechts! - aanmelden goede doelen! PDF Afdrukken
In 2018 bestaat Caf? Averechts 35 jaar! Om dat te vieren willen wij een cadeau aan de stad Utrecht geven en daarom zijn wij op zoek naar Utrechtse goede doelen.

Vanaf mei doneren wij de opbrengst van het caf? (verdubbeling van de fooi van die maand) aan 7 Utrechtse goede doelen. Plannen, projecten, evenementen en idee?n die op wat voor wijze dan ook ten goede komen aan de stad Utrecht en haar bewoners vormen een Utrechts goed doel en mogen dit jaar meedingen voor financi?le ondersteuning!

Wil jij met jouw goede doel of project in aanmerking komen voor onze donatie? Download dan hieronder het aanmeldformulier en mail dat v??r 1 april naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken


Aanmeldformulier - Word
Aanmeldformulier - pdf

Gewijzigd op ( zaterdag, 17 maart 2018 )
 
Averechts zoekt met spoed schoonmaakster/-maker PDF Afdrukken
schoonmakermaandag.jpeg
Gewijzigd op ( donderdag, 5 april 2018 )
 
Dankjewel lieve brouwers en lange neus naar de inbrekers PDF Afdrukken

Woensdag 6 december, 17.00 - 22.00 uur

 

  

 

Twee weken terug werden wij onaangenaam verrast door een gat in onze deur en het ontbreken van onze kluis. Oftewel: we zijn ouderwets beroofd. En dat doe je niet. Zeker niet bij een café waar tientallen vrijwilligers zich dag in dag uit inzetten voor het goede doel: geld weggeven aan mensen die het echt nodig hebben.

 

Gelukkig waren daar Utrechtse brouwers, minder Utrechtse brouwers en verre van Utrechtse brouwers die zich van hun medemenselijkste kant toonden. Fusten bier stroomden onze kant op, om de schade die ons is aangedaan te compenseren en natuurlijk om het leven te vieren. Dank daarvoor, VandeStreek, Oproer, Stapzwan, De Leckere, Hommeles, CEAUX, Rock City, Brothers in Law, Neobosski, Uiltje, Maximus , Julius, The Sisters Brewery, Kompaan, De Kromme Haring, Brouwerslokaal, BorrelNoot en Gulpener.

 

De warmte die wij hebben gekregen willen we graag teruggeven, en dat doen we woensdag 6 december vanaf 17 uur. Soep, happen en roodbruinschuimend bier (of welke kleur dan ook) zullen de jouwe zijn. Tegen betaling uiteraard, want er moet wel wat aan de strijkstok van het goede doel blijven hangen natuurlijk.

 

Aangezien we 'slechts' 8 taps hebben zullen we niet alle bieren op 1 avond kunnen schenken (behalve als jullie een beetje doordrinken), dus hieronder een aantal activiteiten in ons café waarbij je ook een lange neus kunt maken naar de sneuste dieven van de stad.

Gewijzigd op ( zondag, 10 december 2017 )
 
TAPPERS GEZOCHT! PDF Afdrukken
averechts_zoekt_tappers5_klein.jpg
 
Tweede gelukscafe - woensdag 28 september PDF Afdrukken
** In gesprek over geluk **

De tweede editie van het Gelukscafé Utrecht vindt plaats op woensdag 28 september, in Café Averechts. Ook deze keer weer een inspirerend programma over geluk, met ruimte voor een mooi geluksbevorderend initiatief én de kans om zelf te delen tijdens de afsluitende zeepkistborrel.

We gaan deze editie op praktische, wetenschappelijk onderbouwde wijze in op wat we zelf voor ons geluk kunnen betekenen. Hebben we invloed op hoe gelukkig we ons voelen? Zo ja, hoe dan? Hierover gaan we in gesprek, dus er is veel ruimte voor jullie eigen visie en gedachten!

Verder verwelkomen we Feelgoodbv - 'Eenmanszaak ter bevordering van de glimlach'. Wessel Wensink, de man achter Feelgoodbv, zal jullie vertellen, maar vooral ook laten ervaren hoe hij meer geluk in de wereld brengt. Op een interactieve manier geeft hij toelichting op de filosofie achter de activiteiten van Feelgoodbv.

De deuren openen om 19.00, het programma start om 19.25 en duurt tot ongeveer 21.00. Daarna gaat Café Averechts voor iederen open en is er dus nog meer dan genoeg tijd voor nog een borrel!
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>


 
 
Zomaar een Averechts plaatje ...

Zoeken

Binnenkort

« < apr 2018 > »
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
-